Η εξαιρετική wedding planner Αναίς Ευρυπιώτη ιδιοκτήτρια της La Faite έζησε ένα απόγευμα την εμπειρία της δημιουργίας κατά παραγγελία (Made-to-order) ενός μοναδικού ζευγαριού παπουτσιών.

Σε συνέχεια του προγραμματισμένου μας ραντεβού, υποδεχτήκαμε την Αναίς στο κατάστημα. Αφού πρώτα περιηγήθηκε στο χώρο και είδε τα σχέδια μας απερίσπαστη, συζητήσαμε σχετικά με το σύνολο, το νυφικό ή την εκδήλωση για την οποία επιθυμεί να δημιουργήσουμε ένα ζευγάρι παπούτσια με βάση τις ανάγκες της. 

Σειρά έχουν οι δοκιμές για να δούμε πιο σχέδιο ταιριάζει καλύτερα στο πόδι της.

 

Αφού καταλήξαμε στο σχέδιο και στο επιθυμητό ύψος τακουνιού, επιβεβαιώνουμε το μέγεθος και αν χρειάζεται κάποια μικρή προσαρμογή.

Συνεχίζουμε με την επιλογή δερμάτων και χρωμάτων. Αν επιλέξετε να φτιάξετε παπούτσια για γάμο ή να τα συνδυάσετε με κάποιο συγκεκριμένο φόρεμα, εκτός από τη φωτογραφία του καλό θα ήταν να μας φέρετε ένα κομματάκι από το ύφασμα για να το δούμε μαζί με το δέρμα και να εξασφαλίσουμε την τέλεια επιλογή. 

Αφού επιλέξαμε το χρώμα που της ταιριάζει καλύτερα, καταγράφουμε όλες τις απαραίτητες για μας πληροφορίες στο δελτίο παραγγελίας και συννενοούμαστε για την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Ο μέσος χρόνος είναι 3-4 εβδομάδες.

 Όταν φτάσει η ημερομηνία παράδοσης προτείνουμε αν είναι δυνατό η ίδια η πελάτισσα να έρθει στο κατάστημα για την παραλαβή. Πάντα δοκιμάζουμε τα παπούτσια σε περίπτωση που χρειάζεται κάποια έξτρα τρύπα στη μπαρέτα ή οτιδήποτε άλλο. 

 

Κλείστε ραντεβού στο 2114099990

Διεύθυνση: Καρνεάδου 12, Κολωνάκι

 

Something Extra

Στα Femme Fanatique δίνουμε πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια, το ίδιο και το Cake Kolonaki που προσφέρει 10% έκπτωση στις πελάτισσες μας! Επιλέξτε το ανεπανάληπτο red velvet cake για τούρτα γάμου ή τα φρεσκότατα capcakes σε πολλές γεύσεις για κάθε λογής εκδήλωση.

Cake Kolonaki: Ηροδότου 15, 210 721 2253