Τα Femme Fanatique με αφορμή την τελευταία συλλογή του εξαιρετικού σχεδιαστή Αχιλλέα Τακτικού δημιούργησαν αποκλειστικά για εκείνον μια capsule collection με ρετρό αναφορές. Η collection του με θέμα «FLAPPER Dress young woman in 1930’s» για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2016 δανείστηκε στοιχεία από τις δεκαετίες του '20 και του '30 θέλοντας να αποδώσει την αίσθηση αυτής της εποχής σε δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Με αυτά τα δεδομένα η σχεδιάστρια των Femme Fanatique, Χλόη Κορομηλά δούλεψε στις φόρμες εκείνων των δεαετιών και δημιούργησε μοναδικά πέδιλα και κομψά peep toe σε ζεστούς nude τόνους, μεταλλικές υφές, διαφάνεια και φτερά ενώ έδωσε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες όπως τα λεπτά δερμάτινα φυτίλια και η μπαρέτα από φίνα πλεξούδα σε σχήμα Χ. 

 

 

 

Επίσης η μοναδικής αισθητικής συλλογή του Αχιλλέα και τα παπούτσια Femme Fanatique έντυσαν τους πρωταγωνιστές της παράστασης "Ας ερχόσουν για λίγο" με τον Γιάννη Μπέζο, την Τάνια Τρύπη και την Ευριδίκη στην προωθητική τους αφίσα.  

 

Την capsule collection των Femme Fanatique for Achilleas Taktikos θα τη βρείτε στο ατελιέ του Αχιλλεά Τακτικού, www.taktikos.gr